Måndag

Hej på er!

Idag så har jag varit på Lugnetgymnasiet igen för att ta kort på killarna som fick göra enkäten förra veckan. Bilderna blev liksom enkäterna bra tycker jag. Så nu finns texten hos Agnetha och bilderna finns hos Didrik, jag hoppas att det blev bra.

På torsdag så ska jag bränna bilder och skicka de till Umeå. Jag känner att de borde ha haft bilderna för länge sedan, men men....

Vi hörs och ses!

Musikartiklar och enkäter

Hej,
igår så skrev jag en musikartikel om Wínnerbäcks senaste skiva. Jag tyckte det gick bra, men det var svårt att hitta de rätta orden ibland. Det gick dock bra, och jag känner mig nöjd det jag gjorde.

Idag så har jag varit på Lugnets Särgymnasiet, där jag delade ut en enkät till två stycken killar i permobil. Det var kul. Så nu ska jag sammanställa de enkäterna. Jag hoppas att jag får tag i någon ungdom till som vill ställa upp!

/Anton

Umeå var skoj!

Umeåresan var verkligen lyckad tycker jag. Det var några händelserika dagar som alla blev bra. Jag hade hjälp av en kille som heter Jens, det funkade också bra. Det var lätt att lära känna honom tycker jag.

Som jag sa så var det händelserika dagar där uppe. Det var full fart hela tiden! Möten, föreläsningar, packa kondomer, fota med mera. Det var jättekul tycker jag.

Före bion så visade vi upp bildspelet, det gick bra tror jag. Filmen "Flickan som lekte med elden" tyckte jag var otroligt bra! Den var obehaglig men väldigt bra som sagt.

/Anton


På plats i Umeå

Hallå!

Nu sitter jag här på kontoret i Umeå och ska börja arbetsdagen. Den ser intressant ut måste jag säga. Ett bildspel ska göras och så ska jag packa lite kuvert med musmattor och kondomer.

Resan hit igår var lång, men den gick bra tycker jag. Det kändes spännande och jag ville bara komma fram så fort som möjligt! Jag tycker att det är kul och spännande att vara här och få jobba med VH Action.

Nu ska bildspelet påbörjas!
Vi hörs och ses.
/Anton

Fortsatt jobb med bildspelet

Hallå!!

Idag så har det krånglat lite med bildspelet. Det jag gjorde förra veckan har försvunnit, så jag fick börja om idag igen. Nu känns det lite akut eftersom att det ska vara klart på torsdag. Men det ska jag hinna tycker jag. Får jag bara in loggan på rätt plats så löser det sig!

Nu ska jag fortsäta med det!

Bildspel på gång


God morgon!

Just nu så sitter jag på kontoret här i Falun och ska alldeles strax börja jobba på ett bildspel till vår lansering av VHAction.se uppe i Umeå om två veckor. Jag har redan nu några idéer om hur det ska se ut men självklart så får man testa sig fram med olika lösningar och se vilken som passar bäst. 
Jag tycker det är roligt att göra bildspel, det är kul att sitta och klura hur det ska se ut. 
Nu är det dags att ta tag i dagens arbete! Vi hörs vidare.
/Anton

Första dagen på kontoret i Falun

Nu sitter jag här på VH-kontoret i Falun. Eftersom att det här är min första riktiga dag, så känns det här riktigt riktigt roligt!

Idag har jag och Veronica haft en liten genomgång (kan man kalla det) där vi har pratat igenom vad som händer den närmaste tiden. Jag tycker att det verkar bra!

 

Jag arbetar just nu med att sortera bilder i rätt mappar och se till att de brännas över på olika skivor.
Det är rätt många bilder som ska brännas, så det tar lite tid. Men det kommer att bli bra!


Den 17:e september så annordnas en stor lansering av vårt nya varumärke som heter VH Action.

Den kommer att hållas i Umeå. Jag kommer givetvis att finnas på plats.

Det ser jag fram emot!

Vi hörs!

/Anton


RSS 2.0