SVT - har ni fått fnatt?

Svt vill att han leder Allsången

I och för sig så är det här Aftonbladet, så man ska inte tro på det egentligen.
MEN, hur tänker ni nu?

Håkan Hellström är artist. En artist har oftast fullt upp med spelningar med mera under sommaren. 
Jag tycker dock att Anders Lundin är en bra programledare och jag ser gärna att han blir kvar i den rollen.

Håkan är som sagt en artist och en bra sådan. Låt han vara det!
//Anton

Vem är Lotta Engberg??

Jag är ledsen, men jag klarar inte av Lotta Engberg. Jag kommer aldrig att göra det. Att hon nu leder Allsång är en skandal.

I morgon så börjar äntligen Allsång på Skansen igen! Det är sommar för mig! Tisdagar klockan 20 så är svt1 ett givet val för mig. Skönt att slippa tjafset med fotbolls-VM.

/Anton

Spännande!

Nu ska tydligen Tove Styrke släppa sitt debutalbum, ni vet hon som var med i senaste säsongen av Idol och slutade trea i tävlingen.

Jag gillade faktiskt henne, hon kändes cool på scen. Frågan är om hon lyckas? Jag är delad där - jag menar, hur många Idol-deltagare har lyckats med att skapa sin egen karriär egentligen? Nu säger jag inte detta bara för att säga det, men egentligen så är det bara Agnes som det har gått riktigt riktigt bra för. Det har väl i och för sig gått hyfsat bra för Måns Zelmerlöw och EMD också, men det känns ändå inte riktigt samma sak, tycker jag i alla fall.

Jag vill avsluta här och passa på att önska er alla en riktigt trevlig midsommar! Låt oss hoppas på bra väderf för en gångs skull!

Hörs igen på måndag.
/Anton 


"Ska man se Grekland-Argentina eller Nigeria-Sydkorea?"

Den frågan ställde Victor till mig precis. Jag har svaret - se på Cold Case istället!

Jag erkänner, jag är förmodligen landets största fotbollshatare. Jag har funderat oerhört många gånger på detta. Vad är det som gör fotboll så kul?? Det får jag förmodligen allltid fundera på - fotboll är inte kul.

Varför tycker jag detta? Jag kan bara ta en sådan sak som de här "så kallade" tacklingarna. Jag blir rent ut sagt förbannad när jag ser när en spelare ska visa hur otroligt ont han fick av den där "tacklingen". I mina ögon är det pinsamt att hålla på så och tro att 94.700 människor + tv-tittare ska tycka synd om de och ha medkänsla. Helt obegripligt faktiskt!

Lägg ner hela skiten! Melodifestivalen eller fotbolls-VM? Det är som att välja mellan pest eller kolera! Dock så ser jag hellre på Melodifestivalen!

Spelas det någon turnering i Sydafrika nu, eller hur var det??

Hörs i morgon igen!
/Anton

I hope life is good wherever you are

Ännu en helg har passerat. Jag har väldigt svårt att inse att du är borta. Jag är fortfarande väldigt, väldigt ledsen över detta.

När mina tankar flyger iväg så lyssnar jag på Erik Segerstedts låt Wherever you are.
Where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Oh, wherever you are
Jag kan nästan inte se den här versen utan att få tårar i ögonen. Vad kan man säga? Jag saknar dig så fruktansvärt mycket, det är vi många som gör!!

Puss o kram på dig gubben. Vi ses, det lovar jag!!

Hörs i morgon igen!
/Anton

Torsdag 17:e juni - aldrig varit så här trött

Jag kan inte komma ihåg när jag var så här trött senast. Det är sjukt!

Jag trodde att jag somnade vid tre, men såg nu på mobilen att jag somnade någon gång efter tolv. Inte bra det! Men men, att smsa är skoj. Det är ändå jag som får ta konsekvenserna.

Hur ser er helg ut? Jag hoppas på fint väder, då är det absolut läge för en tupplur ute på gården!!

Ni får ha en bra helg där ute i landet så hörs vi på måndag igen.

/Anton


Grym värvning!

Jag måste få passa på att gratulera HV71 till en riktigt jävla bra värvning i Fredrik Bremberg. För mig är Fredrik en av elitseriens bästa spelare och på något sätt har jag alltid gillat honom. Det är en ren glädje för mig att se den här killen på isen.

En fantastiskt skicklig spelare som knappast behöver någon närmre beskrivning. Vi är glada att få Bremberg till oss. Så kommenterar HV71s sportchef Fredrik Stillman sin senaste värvning. Jag är beredd att hålla med honom.

Jag ser tidningsrubrikerna framför mig redan nu: "Fredrik sköt HV till nytt guld"

Hörs imorgon igen.
/Anton

Finns inga ord för saknaden av dig

I helgen fanns mina tankar hos dig igen. Jag kan ännu inte fatta att du är borta. Vi pratade mycket om Leksands IF och du tjatade på mig att jag skulle med och åka båt i sommar igen.

Detta känns som sagt helt overkligt och helt orättvist.

Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag saknar dig så jävla mycket. Jag vet dock att du finns med oss, det var så du var: en omtänksam och fantastisk människa.

Vi ses igen i framtiden, inte ännu dock.
/Anton

Nej nej nej

Nej nej nej!

Jag är ytterst tveksam till detta faktiskt. Jag ser ingen som helst framtid inom hockeyn om detta blir verklighet.

Tänk er själva: "I helgen åker jag till Österrike för att se Leksand spela mot EC Red Bull Salzburg, ska ni med?". Jag skulle inte orka med det.

Å andra sidan så kanske detta behövs för att utveckla denna sport. Jag är delad i denna fråga. Det kan självklart bli succé, men jag har ytterst svårt att se det.

I helgen blir det ös! I kväll ska jag kolla på "sporten" som kallas fotboll nere på Skutan med Dennis, det blir skoj! I morgon så blir det utgång på Luckan med Victor "I morgon" Ahlin, då kan allt hända!

Hur stavas egentligen imorgon? "i morgon" eller "imorgon"? Röstar på det sista alternativet och Victor envisas med det första alternativet - Vem har rätt?

Hoppas ni får en bra helg!!
/Anton

Montazami for president!!

Jag har sagt att jag avskyr programmet om de svenska Hollywoodfruarna, det står jag fast för. Jag tycker att det är ett, rent ut sagt, skitprogram helt enkelt.

Dock så älskar jag Maria Montazami - hon har en helt sjukt underbar röst! Maria Montazami är den som verkar vettigast av de alla i programmet tycker jag.

Tänk er själva om gruppen på Facebook som heter Vi som vill ha Maria Montazamis röst i bussarna (den heter nog något annat, men ungefär så) blir verklighet. Då skulle jag lätt åka mycket buss kan jag säga. Eller tänk er en GPS med hennes röst, då hade även jag accepterat en GPS.

Med detta vill jag dock inte göra mig lustig över hur hon pratar, absolut inte! Jag tycker faktiskt, helt ärligt om att lyssna på denna människa!

Läs och hör Maria här!


På fredag börjar fotbolls-VM och jag ska ner på Skutan där de har storbild och kika lite! Kul att det händer något här hemma i Leksand tycker jag, hörs då!

Mvh Anton

 


Bra helg!

Lördagen ägnade jag mig åt att ligga ute och sova på vår gård. Det var helt galet underbart väder! Skulle "bara" ligga där i några minuter hade jag sagt, men det gick inte. Givetvis så lyckade jag ju somna, men skönt var det. Mer sådant tack!

Det blev grillning hos vår förra granne på kvällen, med en massa trevligt folk! Det var ruggigt roligt tycker jag. Hoppas att det blir fler tillfällen för grillning i sommar, gärna med rolige Victor Ahlin!

PS. Tack för pratstunderna i helgen, många blev det. Känt mig glad hela helgen tack vare dig!


Inte samma Efterlyst utan GW Persson!

Igår hade Efterlyst säsongsavslutning för mitt favoritprogram Efterlyst. Det är ett program som jag alltid kollar på.
Jag tycker att Leif GW Persson har bevisat att han verkligen kan sin sak. Han är ju som sagt professor inom de här frågorna.

Jag vill dock säga att jag tycker att Hasse Aro är perfekt som programledare för detta program. Så jag kommer följa Efterlyst ändå, även om det inte blir samma program om inte GW Persson är med!

Hörs på måndag igen, då är det även fotografering för oss på kontoret här, kul,!

/Anton

Riktigt snygg!

Tuva Novotny ska vara med i en dansk thriller som heter "ID:A". Där ska hon spela en kvinna utan minne. Läs hela artikeln Här.

Tuva Novotny är med i en rad svenska filmer. Filmer som: Normalmstorg, Jalla Jalla, Smala Sussie och Fyra veckor i Juni. Och hon spelar riktigt bra faktiskt!

För mig är hon stor. Det känns som att hon passar i vilken roll som helst nästan, och det är det som gör en bra skådespelare/skådespelerska!

Till sist: Tuva Novotny ser riktigt bra ut tycker jag!

Hörs imorgon!
/Anton

Till sist vill jag välkomna Patrik Norén till Leksands IF!

RSS 2.0