Governor Andy var så jävla bra!

Reggae profil

Jag och Victor var i Borlänge i fredags och såg Rootvälta och Governor Andy. Det var härligt att se Rootvälta igen, de är riktigt bra tycker jag! Jag skulle lägga ut mycket för att se de.

Hörde Governor Andy för första gången på Spotify i onsdags eller i torsdags. Men redan nu så tänker jag se honom igen inom en snar framtid!

Jag visste att kvällen skulle bli kul i och med att jag skulle se Rootvälta. De levererar alltid på absolut bästa sätt! Som vanligt var låten Beautiful girl bäst tycker jag.



Tack till Victor som åkte med!

/Anton

Tatuering

Jag tatuerade mig som sagt i onsdags. Jag var sjukt nervös innan. Men det gjorde inte så ont som jag hade trott från början.

Jag är riktigt glad över att jag klarade av det faktiskt! Satt och tatuerade mig i ungefär tre och en halv timme. Jag är glad över att Jocke och hans flickvän var med som stöd, annars hade jag nog inte klarat av det tror jag. Jocke har nog rätt ont i handen efter detta, då jag satt och klämde sönder den ungefär, haha.

Vad ska ni göra i helgen? Jag ska i alla fall åka och se Rootvälta i Borlänge ikväll, där även Governor Andy kommer att uppträda. Det blir awesome!

Trevlig helg på er alla,
återkommer under måndagen
//Anton

Helgen är kommen, grillen på max! Jag vill ha biffen det är ett pax! :D:D

Biljetten är hemma!

Jag fick en kanonpresent av min lillebror när jag fyllde tjugo i måndags. En biljett till Håkan Hellström på Hovet i november! Jag blev riktigt glad över biljetten.

Det sägs ju att Håkan är en riktigt bra liveartist, så detta ser jag verkligen fram emot. Jag måste verkligen säga att jag tycker att han har bra låtar. Man blir glad av den här musiken tycker jag! Låtar som Känn ingen sorg för mig Göteborg, Jag Hatar Att Jag Älskar Dig Och Jag Älskar Dig Så Mycket Att Jag Hatar Mig är låtar som jag gillar oerhört mycket!

Igår så var jag och tatuerade mig. Det gjorde ont, men jag tror att jag hade föreställt mig att det skulle göra ondare. Motivet blev jag i alla fall nöjd med!



Hörs imorgon igen,
/Anton

Leif Boork?

Jag sa att jag inte skulle skriva så mycket om hockeyn nu. Men det gick åt helvete efter ett par veckor.

Just nu tror jag inte föreningen mår så bra. Ni som har hängt med lite vet varför. Det pågår nämligen krig mellan föreningen och lokaltidningen DT. Jag har självklart mina egna åsikter som supporter och denna gången är jag faktiskt väldigt kritisk mot mitt kära hockeylag. Jag vill inte skriva så mycket om vad det är som har gjort mig så upprörd, i det här läget skulle det bara kännas fjantigt att gå ut med vad jag tycker och tänker. Så jag skippar det helt enkelt.

"Leif Boork till Leksand" - Hur många gånger har man inte hört det vid det här laget? Jag välkomnar Leif till föreningen om det nu blir så. Jag gillar hans sätt att se på ishockey och jag tycker att han har fått alldeles för mycket skit de senaste åren. Jag tror tyvärr att detta inte kommer att hända. Varför vet jag faktiskt inte, jag får bara den känslan.

Nu är det på tiden att Leksands IF tänker något steg längre tycker jag. Och nej, jag har absolut inget personligt emot de personerna som jobbar inom föreningen, inte på något sätt.

Vi får se vad det här leder till. Som så många gånger förr så står jag kvar oavsätt vad som händer med denna förening.

PS. Jag hoppas vi hörs på torsdag igen (om jag lever då), Ska tatuera mig imorgon vid 16-tiden och jag är skapligt nervös inför detta. Går allt som det ska kommer ni att kunna läsa ännu ett inlägg från mig på torsdag!

/Anton

Fångarna på fortet börjar snart

Det populära programmet fångarna på fortet drar igång i höst igen på tv4. Läste en krönika skriven av Alex Schulman på Aftonbladet. Läs den här.

Åter igen så skriver Alex vad han tycker och tänker. Jättebra tycker jag att det är någon som vågar sticka ut och verkligen stå för sin åsikt. Men lika rätt att ha en egen åsikt måste man också acceptera andras åsikter. I det här läget håller jag faktiskt inte med honom i allt.

Jag kan hålla med honom att det är för mycket skitprogram på tv nuförtiden. Men enligt mig är det ju skit vi vill se på tv. Jag kan nämna program som olika dokusåpor som Big Brother och Paradise Hotel. Det är ju på något sätt skit som lockar tittare.

Jag kan inte komma på något som helst vettigt svenskt underhållningsprogram förutom Roast på Berns som jag berättade om härom dagen. Det är liksom Robinson, Anna Anka söker assistent, med mera. Visserligen tittar jag på Robinson och tycker det är väldigt underhållande, men ett program om Anna Anka skulle jag aldrig titta på faktiskt. Då tycker jag att det är mer meningsfullt att kolla på när regndroppar faller mot marken.

De som har sett programmet om Anna Anka tycker jag faktiskt lite synd om. Självklart ska alla ha rätt till en egen åsikt, men när det går så långt att detta är bland det bästa tv3 har att erbjuda tv-tittare, då tycker jag synd om svenska folket.

Trots detta ska det bli spännande att se Fångarna på fortet. Gunde Svan och Agneta Sjödin är kanske de mest meriterade programledare svensk tv har idag. Jag tror faktiskt att fångarna på fortet kommer locka tittare.

Trevlig helg så hörs vi på tisdagen igen!

/Anton

Kanal 5 - En kanal för idioter?

Satt igår och kollade på Djävulsrallyt som hade premiär i kanal 5. Frågan efter programmet var: Är kanal 5 en kanal för idioter?

Jag har tidigare hyllat Roast på Berns. Det gör jag fortfarande, jag tycker att programmet är kanonkul och så vidare. Men nu känns det som om kanal 5 har lite ont programidéer. Jag tycker inte att underhållning är att se Johan Palm åka rally faktiskt.

Jag efterlyser lite mer sevärda program i den här kanalen. Jag har självklart förstående för att andra människor kan tycka att kanal 5 är en jättebra kanal. Men som jag har nämnt många gånger så är jag inte ett dugg rädd för att skriva vad jag tycker, det är bara bra att människor gör det.

Vakna nu kanal 5 innan ni tappar för många tv-tittare!

Hörs på fredag
/Anton

Envishet kommer man långt med

Jag tror mycket på envishet. Jag är en mycket envis person och det har såklart både bra och dåliga sidor.

Jag tror som sagt att man kommer väldigt långt på envisheten. Att vilja klara av en sak helt själv är en stor utmaning som jag trivs med. Jag har ganska svårt för att inse när saker inte kan genomföras eller att jag måste ha hjälp med en sak, det är faktiskt jätte jobbigt. 

Jag vet inte var min envishet har kommit ifrån, fast jag tror att det är nått som jag fick av min assistent i skolan. 
Min största tro (Jag är inte kristen) är att ingenting är omöjligt även om vissa saker tar längre tid att genomföra. Men tror man på en sak, tror jag att mycket är vunnet. Man måste också våga misslyckas med saker, det är nog jätteviktigt att kunna göra. 

Jag vill återigen tipsa om klippet på vår hemsida. http://vhaction.se/blogg.htm. Kippet ligger längre ner på sidan. 

Som sagt den killen är ett levande bevis på att man kommer ganska långt med hjälp av sin envishet. 



Hörs imorgon igen!!





Kom ihåg, Ingenting är omöjligt!

P.S. om ni ska vara ute i solen, kom ihåg att smörja in er med solskydd. annars blir ni som kräftor:D
Med vänlig hälsning från Jocke den allsmäktige

Lassen avgjorde

Danmark verkar vara VMs största överraskning. Men jag tycker det är konstigt att man pratar om överraskning när man pratar om Danmark.

Danmark har enligt mig ett riktigt bra lag. Många danska spelare spelar i Sverige nu och i elitserien. Det som gör mig glad är att Stefan Lassen fick avgöra matchen mot USA igår. Det kan hända att jag är ganska enögd nu bara för att han är leksing. Men han är fruktansvärt bra där ute på isen. Att gå ut på en plan och möta USA kan inte vara det lättaste. Jag tror dock att det här laget kommer få ge sig snart.

De har som sagt ett riktigt bra lag som verkligen krigar där ute. Jag skulle kunna nämna hela det danska laget men nöjer mig med tre spelare som jag tycker är otroligt duktiga: Philip Larsen, Peter Regin och Morten Madsen. Jag är inte helt säker men jag tror att alla tre spelar i elitserien. När jag nu kollade upp det så spelar två i elitserien och Peter Regin spelar med Ottawa i NHL. Jag tror att dansk hockey kan bli riktigt bra om några år. Det är otroligt kul att se det här landslaget spela så otroligt bra hockey.

Några avslutande ord om Stefan Lassen: Riktigt bra back som kan gå långt tror jag. Han spelar nog bara en säsong till i Leksand, tyvärr. Om inte Leksands IF tar steget upp till elitserien i vår, men det blir tufft enligt mig. Mitt tips är att Lassen spelar i AHL snart, så pass bra är han.

Vi hörs på måndag igen!
PS. Skulle fan inte förvåna mig om Danmark spelar VM-final om cirka två veckor, ser hellre ett danskt lag i final än Sverige faktiskt.

Ska spela Palme

Michael Nyqvist är en favorit skådis hos mig. Jag tycker att han har gjort bra roller genom åren och varit med i filmer som: "Grabben i graven bredvid", "Så som i himlen" och "Tillsammans".

Jag gillar som sagt Nyqvist. Men frågan är om han passar i rollen som Palme i denna pjäs som heter "Politik" och är gjord av Henning Mankell. Det ska bli spännande att se honom i den här rollen tycker jag.

Premiärdatumet är inte klart ännu, men jag ska jaga biljetter till denna pjäs när dem släpps!!!

Återkommer imorgon!
//Anton

Hopp och skutta, men inte Prutta!!
Hälsningar Jocke

Djur

Jag tycker om djur. Själv har jag tre katter. Jag har levt med katt i hela mitt liv och jag är van att alltid ha tre katter inom familjen.

Finns det någon bättre tröst när man är ledsen än en katt? Jag kan inte komma på något annat. Min mellersta som heter Fia är expert på att få mig på bättre humör. Hon känner på sig när jag är nere och kommer och lägger sig vid mig och "pratar" med mig. Det speciella med Fia är att hon är så otroligt snäll mot människor (i och försig är alla tre katter det). Hon gillar som sagt att prata mycket och ha sällskap. Hon betyder mycket för mig.
Min äldsta katt Knuff, som fyllde 14 år i måndags, är också trevlig. Visserligen börjar åldern synas på honom, men han är speciell som alla andra katter. Han älskar barbeque-chips, vilket är ganska lustigt faktiskt. Det kommer bli väldigt konstigt när han är borta eftersom att jag har levt med honom sedan jag var ca sex år.
Den minsta katten som vi har döpt till Gangster gillar inte mig. Det är ganska tråkigt faktiskt men det är som det är. Hon är fullvuxen men otroligt liten både i kroppen och i huvudet. Det verkar som att hon alltid kommer vara kattunge, men det är samtidigt en otrolig charm som hon har att vara så där liten.

Har ni något djur? Berätta om era djur!

Trevlig helg så hörs vi på måndag!
/Anton


Fia må vara en av världens konstigaste katter, men hon är också en av mina bästa vänner.

Alldeles för dåligt lag

I dagens Expressen så går Magnus Pääjärvi-Svensson ut och säger att svenska laget åker till VM för att ta guld. Har man inte den inställningen inför ett VM så ska man inte vara med i ett VM, i alla fall inte i ett lag från de större hockeynationerna.

Men att Sverige skulle ta guld i årets VM, det känns ju bara fjantigt helt enkelt. Jag är inte ett dugg imponerad av namnen i den här truppen. Visst, det är duktiga spelare men de håller liksom bara i Sverige och inte i ett VM med lag som Kanada, Ryssland och USA.

Sverige har helt enkelt inte tillräkligt bra lag. Enligt mig så är det bara två (!) spelare som håller för ett VM och det är backen Magnus Johansson och målvakten Jonas Gustavsson. De här två är två riktigt bra spelare.

Sverige ska dock klara av sin grupp där man ställs mot Norge, Frankrike och Tjeckien. Där bör man ha minst två vinster mot Norge respektive Frankrike. Tjeckien är ett lag som är svåranalyserat tycker jag. Antingen så är de jättebra eller jättedåliga, finns liksom inget mittemellan.

Mitt tips är att Sverige klarar gruppen men sedan är det stopp. Jag tycker laget ser ganska dåligt ut.

Vad tycker ni? Enligt mig är Sverige inte tillräckligt bra.

PS. I kväll håller vi tummarna för Norrköping hemma mot Jönköping Södra.

Hörs imorgon
/Anton

Dorsin bäst hittills

I gårdagens avsnitt av Roast på Berns så gästade Henrik Dorsin programmet. Jag gillar Dorsin, hans skämt är kanske lite speciella emellanåt, men jag tycker kanske att han är en av de bättre komiker Sverige har idag. Dorsin fick stå emot mycket igår av panelen men jag tycker att han överglänste samtilga igår. Dorsins försvarstal, eller försvarssång om man vill kalla det, var en av de bästa försvarstal som jag har sett i Roast på Berns.

Annars så tycker jag att detta program är klockrent. Panelen är jävligt roliga faktiskt. Dock så skulle jag inte gråta om dom bytte ut Petra Mede. Jag har jättesvårt för hennes sätt och hennes humor. Det är något obehagligt med Mede som gör att jag skäms. Jag har alltid känt så med henne och jag kommer nog aldrig förstå vad det är som gör att hon kan kallas komiker, men alla har sin egen åsikt och egen humor. Så visst, Petra kanske är en bra komiker, vad vet jag?

Mina favoriter i panelen är nog André Wikström och David Batra. De är två komiker som alltid levererar på ett bra och roligt sätt. Jag tror att många andra tittare också håller David Batra som en av de roligare komiker i panelen.

Jag måste avsluta med att ge en stor eloge till programledaren Erik Haag. Haag känner vi kanske mest igen från Hassangänget. Jag tycker att han passar otroligt bra som programledare till detta program.

Hörs imorgon


Du finns kvar <3

Min helg började jättebra. Jag var hemma på Valborg och bara tog det lugnt och laddade inför en ny vecka. Igår kväll så får jag beskedet att en vän har gått bort. Det känns jättekonstigt eftersom att jag pratade med honom på msn här om veckan. Jag bröt ihop totalt och nu får jag ta den tid det tar i och med att det här beskedet som en stor chock för mig.

Men mina tankar går till hans nära och kära. Jag förstår inte hur jobbigt ni måste ha det nu eftersom att jag själv känner mig ganska konstig och nere. Men som sagt, jag försöker att tänka på de som stod honom nära.

Du kommer alltid finnas kvar hos mig. Du var en sådan otroligt snäll människa på alla sätt och vis. Rest in Peace.


RSS 2.0